Racer

Racer

Landsvägscyklar växer extremt snabbt i popularitet då fler och fler upptäcker vilken fantastisk motionsform det är. Oavsett om du ska tävla, träna eller bara komma snabbare till jobbet så har vi cykeln för dig.
Trek»
Cannondale»

MTB

MTB

En mountainbike är en otroligt allsidig cykel och kan ge dig enormt mycket glädje i och utanför skogen. Vi säljer cyklar från Trek, Cannondale och Scott.
Trek»
Cannondale»

MTB el

MTB el

Äh, elcyklar är bara för slappa pendlare… Glöm det! El-MTB är blixtrande kul och gör att hela gänget kan hålla samma tempo på rundan.
Trek»
Cannondale»

Allround

Allround

Här hittar du cyklar som har till huvudsyfte att fungera som transportfordon. Praktiskta, snygga, smidiga och även möjliga att utrusta med lastmöjligheter och stänkskärmar med mera.Trek»Cannondale»Electra»

Allround El

Allround El

Dagens elcyklar för vardagsbruk hjälper dig i motvinden och rullar pålitligt året runt. De är lika smidiga som en vanlig cykel och du kommer uppför backen utan svett på väg till festen.Trek»Cannondale»Electra»

Barncyklar

Barncyklar

Ge ditt barn sin bästa tänkbara start på sitt tvåhjuliga liv som möjligt, eller med tre hjul för den delen. Inga barndomsminnen är väl ljuvare än de där man i full frihet susade runt på sin hoj under somrarna.Trek»Cannondale»Electra»