Kanske tycker du att det verkar onödigt med speciella cykelkläder för vintern, men har du väl testat passformen och hur mycket bättre de är att cykla i kommer du uppskatta att man la pengar på en uppsättning cykelkläder för vinter. Lite längre ärmar och lite längre baktill gör att man slipper kalla handleder och drag baktill.

Här har du exempel från Bontrager som har kläder för alla tillfällen, men vi har fler märken i butiken. Kom in för en rejäl provning.

Mössa

Varmare för vargavintern eller lite lagom för hösten.

windshell_skull_capb3_balaclava

Överkropp

Merinoull som mellanlager och vindtätt ovanpå klarar du dig på de flesta dagar.

evoke_stormshell_jacketb2_long_sleeve_baselayer

Ben

Cykling i täckbyxor gör ingen glad. Köp ett par vintertights så sitter du lika bra som på sommaren.

velocis_stormshell_tight

Fötter

Varma merinoullsstrumpor och vattentäta överdrag håller dig varm även de slaskigaste av dagar.

town_stormshell_overshoerace_5in_thermal_wool_sock

Var synlig

Eftersom det är mörkt så stor del av hösten och vintern kanske det är lika bra på att satsa på en jacka med inbyggda reflexer och en LED-slinga.

town_stormshell_jacket

Belysning stor

Bontrager gör det superlätt att ha bra belysning på cykeln. Laddning via USB slipp ännu en separat laddare. Styr fram- och bakbelyning med trådlös fjärrkontroll. Fungerar även med många moderna träningsklockor. Dessa nya lampor gör dig även mer synlig dagtid. Kom in för en demonstration.

transmitr_light_set_remote_600px_v2

 

Belysning mindre

Du behöver inte den största lampan för att ta dig fram på vintern. Bontrager har belysningar i alla möjliga storlekar, men vi har även lampor från andra märken i olika pris- och ljusnivåer. Vi hjälper dig hitta rätt!

bontrager_ion_r_flare_r_city_lightset_600px